Slægtshjemmeside © Copyright 2024 - Per Buch Larsen

Per Buch Larsen's slægtshjemmeside


Her på min slægtshjemmeside præsenterer jeg alle grene af mit slægtstræ - nogle mere detaljerede end andre. Det er selvfølgelig lettere at udforske et navn som for eksempel Buch end et sen-navn, hvorfor nogle grene kan spores flere hundrede år tilbage, mens andre (foreløbigt) stopper efter kun få årtier.

Læs om den seneste udvikling under fanebladet "Nyheder".

Jeg er stadig ved at bevæge mig baglæns i tid gennem de fleste grene af mit slægtstræ for at undersøge, hvad der har behov for forbedringer.

Slægtstræ opdateret senest 7. maj 2024.

Nogle gange kommer der mange opdateringer i en enkelt gren af min slægt, men det andre gange kan være koncentreret om enkelte personer, der kræver ekstra fordybelse. I 2022 har jeg den første tid gennemført en del opdateringer i flere grene af slægten.

Tryk på det øverste faneblad "Slægten" og derunder på "Logbog". Derefter får du en samlet oversigt på de vigtigste opdateringer pr. dato, hvor jeg har lagt dem op på serveren. På den måde får du måske lettere et bedre overblik over udviklingen i min forskning.

Fra april måned 2019 har jeg haft ansvaret for den løbende vedligeholdelse af Buch-puslespillet. Se mere derom på denne henvisning => Klik her.

Min hjemmeside handler primært om slægten Buch - men her finder du også andre slægtsgrene såsom Roed, Ravn, Gejl, Holm, Ausland, Grunnet, Møgelvang og mange andre. Gå ind under menuen Slægten => Slægtstavle og kig dig omkring.

Jeg er ved at planlægge en side, der skal informere mere i detaljer om, hvordan du får det meste og bedste ud af min hjemmeside. Forslag modtages meget gerne! Kommentarer, forslag eller bidrag til min hjemmeside modtages med glæde. Kontaktinformation er på vej.

Engang i fremtiden håber jeg at kunne skrive nogle slægtsfortællinger, der kæder slægten sammen med epoker i Danmarks-historien som f.eks. pesten, reformationen, svenskekrigene, stavnsbåndets ophævelse, krigene 1849 & 1864, udvandringen til USA, depressionen i 20'erne, verdenkrigene i det 20. århundrede m.v. Se Historier. Hjælp modtages meget gerne.

Her efterlyser jeg efterkommere af Anders Buch og Anna Johanne Jensen Roed. Jeg er selv barnebarn af den andenældste af deres døtre Ane Marie Buch, og jeg søger nu specielt efterkommere af Johanne Buch (gift: Nielsen) og Ane Buch (gift: Gejl).

Møgelvang-slægten kender jeg kun nogle få medlemmer af, selv om det var min oldemors ungpigenavn, Ane Marie Møgelvang. Hun var min mormor Jensine Carlsens mor. Kan du hjælpe mig? Jeg søger også søskende til min mormor Jensine Carlsen og efterkommere af disse. Nogle hedder da sikkert Carlsen nu. Min mormors far hed Jens Carlsen.

Jeg efterlyser slægtsoplysninger og slægtsbøger.


Opdateret den 7. maj 2024 Forside Per Buch Larsen